GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR

11:27:00 PM Noor Akma 4 Comments



GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR 


SOALAN UNTUK GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR

1. Berikan nama karakter POWERPUFF GIRLS

POWERPUFF GIRLS terdiri dari 3 karakter iaitu Blossom, Buttercup dan Bubbles.

2. Siapakah idola cilik (Malaysia) kepada POWFACTOR - POWERPUFF GIRLs?

Chef cilik Danish Harraz Abd Hafiz (dikenali sebagai Abang Danish). Yang berumur 10 tahun, yang pandai membuat baking dan cooking business online telah terpilih untuk menjadi idol kepada cerita ini.

3.Bilakah program POWFACTOR ini di tayangkan dan di mana akan di tayangkan?

Pada setiap Jumaat 14, 21 dan 28 April 2017 dari jam 4 petang di Cartoon Network (Astro Channel 616)

4. Lengkapkan slogan ini "Saya ingin memenangi GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR kerana ............................" (tidak melebihi 50 patah perkataan)

Karektor POWERPUFF GIRLS sangat comel dan amat di sukai oleh anak gadis kecil saya. Sudah tentu saya ingin menghadiahkan set POWERPUFF GIRLS INI kepadanya. Tak kisahlah, kalau dapat selain dari set tu pun tak apa. Yang pasti kalau dapat memilikinya, dia akan sungguh gembira.


klik BANNER untuk SERTAI



SYARAT-SYARAT GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR


1. Warganegara Malaysia

2. Jawab semua soalan diatas.

3. Buat satu entri blog yang bertajuk GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR dan jangan lupa sertakan jawapan di entri blog masing-masing ye.

4. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen entri ini.

5. Follow blog , G+ dan subscribe YouTube

6. Penyertaan GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR akan di tutup pada 28 April 2017 jam 11.59 malam (Jumaat)


HADIAH UNTUK GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR






2 pemenang dari FACEBOOK dan 2 pemenang dari BLOG ini di cari. Nak tahu ke apakah hadiah untuk KEMPEN POWFACTOR ini? Ha...hadiahnya agak ekslusif juga tau.

*4 set of Powerpuff Girls plush toys (Blossom, Bubbles, Buttercup)
*4 sets of UBS (Blossom, Bubbles, Buttercup)
*4 Powerpuff Girls notebook
*4 Powerpuff Girls stickers

Jom sertai ! Semoga Berjaya !

Selanjutnya untuk informasi, keterangan lanjut dan lain-lain pertandingan. Boleh lawati ke : Astro Circle website., www.PowerpuffYourself.com , CartoonNetworkAsia.com atau facebook.com/Asia.CartoonNetwork.


4 comments:

Nour Adieb said...

Good luck ­čśä Dulu, suka juga layan PowerPuff Girls ni. Tiga2 comel. Nama memang sy lupa dah, yg sy ingat colour dorang ja.

terima kasih join. Good luck :)

Noor Najwa said...

Singgah jalan-jalan sini...
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/giveaway-powerpuff-girls-x-azlinda-alin.html

Meh join GA Wawa http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/mini-giveaway-by-wawa.html

Akif Imtiyaz said...

Salam .. hai akma..singgah sini dari GA yang sama..Good luck ya..
http://www.akifimtiyaz.com/2017/04/giveaway-powerpuff-girls-x-azlinda-alin.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...