Giveaway Nurul & Friends

1:02:00 PM Noor Akma 5 Comments

Assalamualaikum...



Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim, Nurul lancarkan GIVEAWAY NURUL & FRIENDS yang dah lama Nurul plan. Akhirnya dapat jugak Nurul lancarkan. Giveaway ni dihebatkan lagi oleh para sponsor yang hebat-hebat tau. Semoga giveaway ni berjalan dengan lancar dan dapat sambutan yang menggalakkan. Amin :D


LEBIH 20 ORANG PEMENANG DICARI !!

FOLLOW BLOG **WAJIB**


LIKE FANPAGE **WAJIB**


ADD FACEBOOK **WAJIB**


FOLLOW INSTAGRAM **WAJIB**


FOLLOW TWITTER 


FOLLOW GOOGLE+ **WAJIB**


KOMEN DAN SHARE DI MANA-MANA ENTRI **WAJIB**


OPTIONAL


1. Buat entri yang bertajuk "Giveaway Nurul & Friends"
2. Copy banner dekat atas tu dan pastekan dalam entri korang.
3. Korang boleh copy semua entri ni ataupun nak buat entri sendiri.
4. Backlinkkan banner tu tau.
5. Dah siap, submit link dekat komen :)


AMARAN KERAS !!!

** Pastikan korang jujur pikul tanggungjawab untuk ikut semua syarat ni ye. Mana tahu rezeki korang boleh menang. Hadiah memang best-best tau :D **


PEMENANG AKAN DIPILIH MELALUI CABUTAN BERTUAH


** Para sponsor pun boleh join sekali. Tapi Nurul buat hadiah khas untuk para sponsor. Untuk para sponsor untuk TOP REFERRAL akan dapat hadiah special daripada Nurul ^^ 


DUE DATE : 3 JULY 2017 - 31 JULY 2017


5 comments:

Mrs Pip said...

Goodluck dear.

terima kasih sebab sudi join giveaway Nurul :)

senarai peserta da update ye :)

http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/senarai-peserta-giveaway-nurul-friends.html

Good luck..dari GA yang sama..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

Semoga berjaya!

Singgah dari giveaway sama ;)
http://www.maisarahsidi.com/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

Aiman said...

good luck :)

helloaiman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...