Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my

1:58:00 PM Noor Akma 4 Comments

Assalamualaikum...


Klik Banner Untuk Join....

Syarat-syarat penyertaan seperti berikut;

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback. 
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow Twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like Facebook page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajraciklapunyabelog.blogspot.my.' Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  7. Share kan link penyertaan korang ke laman sosial korang ye (Facebook, Twitter, Google+, Instagram). Kalau korang takde salah satu laman sosial tu inform ye sebab cikla akan check tau. So, be honest! 
  8. Siap.

Senang je kan. So, giveaway bermula dari 16 Julai 2017 hingga 16 Ogos 2017 (pukul 8 malam). Lama kan, sebulan tu. So, memang sempat sangat kalau korang nak join. Pemenang akan diumumkan secepat mungkin dari tarikh giveaway tamat.

Cikla akan pilih 2 orang pemenang melalui khidmat random.org. Pemenang yang terpilih akan yang akan menerima  tudung halfmoon by Hajra setiap seorang.

Andai kata penyertaannya ramai, Insha Allah cikla akan tambah hadiah. Tapi, tak semestinya tudung halfmoon jugak tau. Mungkin tudung jugak atau benda lain. Korang clear kan?

Apa lagi, peminat halfmoon meh join. Yang lain pun sangat dialu-alukan untuk join sama. Lagi ramai lagi bagus. Lagipun, bukan susah pun syaratnya kan.

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahimcikla mulakan giveaway niHope giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang semua. So, selamat bergiveaway korang.

Terima kasih and good luck!! ❤️❤️❤️

4 comments:

nini said...

His luck yer

Assalamualaikum.. Thanks sudi join. Good luck. Boleh check senarai peserta di

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-giveaway-tudung.html?m=1

gud luck akma

πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

#jombercontest
#kisahhidupku

πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...