Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky

2:52:00 PM Noor Akma 13 Comments

Assalamualaikum....

Klik banner untuk join

Dengan ini, maka berlangsunglah GiveAway Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky. Big thanks kepada para sponsor yang baik hati sponsor duit raya untuk pemenang GA sha, alhamdulilah, syarat simple ja, macam biasa korang kena patuh semua syarat, kalau tipu dosa tauu..hihi

SYARAT PENYERTAAN :- 
1. Buat satu entri yang bertajuk "Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky" 
2. Copy banner yang cute diatas dan pastekan dalam entri korang. 
3. Linkkan ke entry ini. 
4. Done !! hantar link korang dekat komen di entry ini


25 PEMENANG AKAN MENDAPAT DUIT RAYA 


FOLLOW BLOG *Wajib
Opzzpinky | Jun-Zie | Natrah | Yatie | Mrs Pip | Asha Lya | Tasha | Yasira | Dyana | Nina | Kak Ani | Kak Gojes | Syazwani

FOLLOW INSTAGRAM *Jika ada
Opzzpinky | Jun-Zie | Natrah | Yatie | Asha Lya | Tasha | Yasira | Dyana | Nina | Eca | Kak Ani | Kak Gojes | Syazwani

LIKE FAN PAGE *Wajib

FOLLOW GOOGLE PLUS *Wajib

FOLLOW TWITER *Jika ada

FOLLOW TELEGRAM *Jika ada

ADD FACEBOOK *Wajib

**NOTA PENTING**

1. Pemilihan pemenang berdasarkan Random dan keputusan adalah muktamad.
2. Para Sponsor boleh join
3. Dua TOP REFERRAL dikalangan sponsor dan peserta akan mendapat duit raya dari sha 
4. Tarikh berlangsung GA adalah 09 Julai 2017 - 22 Julai 2017 

GOOD LUCK guys :)

13 comments:

all the best ^^

Mawar Assufi said...

25 pemenang tu! All the best taw!

mamapp said...

Good luck ye semoga menang

semoga berjaya!:D

Uyul Rosli said...

hai datang singgah dari GA yang sama
good luck http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Kin Naz said...

Kinah singgah dari GA yang sama
http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Salam terima kasih sebab join, GA dah tamat, jom terjah peserta lain sementara sha pilih pemenang

http://www.opzzpinky.my/2017/07/peserta-ga-saya-nak-duit-raya-by.html

Good luck awak..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Noor Maizan said...

Mai datang dari GA yang sama. All the best tau!

http://missobsesi.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky-22.html

NN Izati said...

bw dari segmen yg sama ^_^ dn follow sini ~
https://nnizati.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Aiman said...

blogwalking dari GA yang sama. btw Good luck :D

helloaiman

Cik Ash said...

Assalamualaikum... good luck.. saya datang daripada GA sama.. jemput2 singgah blog saya jugak ya SAYA NAK DUIT RAYA BY OPZZPINKY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...