FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89

10:10:00 PM Noor Akma 1 Comments

Assalamualaikum....


Klik banner untuk join

SYARAT YANG LAGI MUDAH DAN SENANG JE (:
1. Follow Blog ini
2. Follow instagram INI
3. Like FB Page INI
4. Buat satu entry ' FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89',  paste banner dan backlink ke entri ini.

5. Pilih nak Mask yang mana satu
6. Kalau rajin like la iklan tu sikit. hehe ^_^
7. Letak link entry penyertaan dalam komen box bawah ni.


Pemenang akan dipilih menggunakan random.org
TARIKH TUTUP : 5 SEPTEMBER 2017


HADIAH

Ada 3 orang bertuah yang akan dapat Face Mask ni. Eh bukan Fask Mask je tau, dapat sekali Eye Mask. Nah pilih nak yang mana satu :

Hadiah 1:
Ferment Water Resilient Hydrating Mask 
+
Bye bye 'Panda Eyes'



Hadiah 2:
Seed Water Daily Care Mask

+
Bye bye 'Stressful Eyes'

Hadiah 3:
Beaute Blizz Aloe Vera Leaf Water Refreshning Facial Mask
+
Bye Bye 'Tired Eyes'


P/S: 
Selain pemenang bertuah yang dapat Mask, semua blog yang join GA ni akan dimasukkan sebagai bloglist  jugak (:

Done!

Seee so simple je kan? Penyertaan pun tak lama, 14 hari je! So kalau nak Face Mask free,rajin-rajinkanlah join GA ni tau. 

Nak hadiah 3



1 comments:

Kak Yong said...

Singgah dari GA yg sama :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...