Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

6:21:00 PM Noor Akma 5 Comments

Assalamualaikum...


Klik gambar untuk join...


Berikut adalah syarat2 nye ye:
1. Add Blog MamaPipie Dalam bloglist korang
2. Follow Instagram MamaPipie
3. Follow GooglePlus MamaPipie
4. Buat satu entry Dan tepekkan gambar belon comey kat atas tu dan link kepada entry ni.
5. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini.

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie
Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

Hadiahnya adalah 4 helai tudung instant Dan semi instant untuk 4 peserta bertuah Yang akan mama pilih melalui random.org. Jika Nama korang terpilih tapi jika didapati tidak memenuhi syarat maka mama akan pilih orang lain ye.

Canggih dan berbaloi kan! Jom join... Done... :)


5 comments:

Good luck

Lea Azleeya said...

Gut luckkk.. :)

mamapp said...

Tq Noor sudi join GA mama. Good luck ye

Lina Shaza said...

good luck..
dari giveaway yang sama
https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

Miza Talib said...

Good luck kak akma ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...