25 August 2017

Kaklongchan.com Merdeka Giveaway!

Assalamualaikum...
Cara-cara menyertai:

1) Follow Kaklongchan.com
2) Follow IG Kaklong: instagram.com/kaklong
3) Follow Blog  www.yunfila.com
4) Follow IG Ayuni : instagram.com/ayunirafilah
5) Buat 1 entry mengenai Giveaway ini
6) Masukkan link giveaway ini dalam entry tersebut
7) Tampal banner giveaway ini
8) Letakkan URL blog kat ruangan komen


Okey itu aje.
Simple je kan...

Jom beramai2.. Muah!




4 comments:

  1. Tahniah!
    Noor Akma dah memang giveaway ni ^^
    Mesej saya alamat ya, nak pos hadiah :)

    ReplyDelete
  2. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/08/kaklongchancom-merdeka-giveaway.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...