First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

11:38:00 PM Noor Akma 5 Comments

Assalamualaikum...


Klik banner untuk join...

Its time for giveaway! Kali ini MellyaMrs PipShafyqahAiraSyahirahValiant, dan Siqahiqa nak cari seorang pemenang beauty box bertuah. Yes bertuah! Sebabnya beauty box ni bukan biasa-biasa, memang meletop! hehe Nak ke? With simple conditions, korang wajib join giveaway ni sebab you could win this beauty box worth RM 250 (dalam box ni ada facial foam, toner, lotion, hair mask, facemask, liquid powder, dan macam-macam lagi), i think more! Dont worry, I will reveal the prize in the next post. But first, kena follow syarat dibawah ni 




Syarat :
Follow  Mellya dan para sponsors;

Follow Instagram:

Like page:

Done semua syarat? Tahniah ! Tapi belum siap lagi. Create entry "First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤" bonus pada yang CREATIVE dan letak link Facebook dan Instagram korang dalam entry tersebut. Senang nak check sapa yang tak jujur. hehe Nak di follow back, comment je mana2 entry yang korang berkenan 🤗

This giveaway starts now, 20 September 2017 until 20 October 2017.

***********************************

Link  Facebook : SINI

Link Instagram : SINI

^^^^^ walla ^^^^^


5 comments:

good luck

Mellya Musa said...

Thanks sudi join 💗 good luck and all the best ^^ Senarai peserta disini >> http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-first-beauty-box.html

Dah follow awak..good luck..jom singgah blog saya :)

thank you join GA ni. All the best k :D

https://eyranasrin.blogspot.my/

Mieza S said...

hai awak.
blogwalking sini.
semoga murah rezeki awak ^_^

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...