Hadiah Menang GA Kak Long Chan ..... Yeayh!

9:57:00 PM Noor Akma 2 Comments

Hari ini aku nak tunjuk hadiah menang GA Kak Long Chan Merdeka Giveaway hari tu. Waktu terima hadia tu  aku memang tengah tak tertahan demam, batuk dan selsema. Tapi bila dapat hadiah GA Kak Long Chan ni seronok rasanya. Hadiah ni di taja oleh sponsor dari ayuni rafilah dari blog yunfila.com Bagaikan hilang sekejap rasa sakit yang ada. Bukam mudah aku nak dapat hadiah ni. Entri di blog kak long chan tu ... SINI. Yeayhhhh!!

Hadiah Menang GA Kak Long Chan ..... Yeayh!
Hadiah Menang GA Kak Long Chan ..... Yeayh!
Dapat pula beg comel berwarna merah jambu @ pink. Memanglah aku suka sangat-sangat. Bagaikan tahu-tahu saja ini warna kegemaran dan menepati citarasa pada aku yang meminati warna pink. Dah lama sebenarnya aku mengidam nak cari beg lebih kurang macam ni. Bila aku nak pergi jogging takkan nak bawa beg besar aku tu sambil berjogging. Dah ada beg ni boleh padam rancang beli beg kecil dari senarai barang yang nak di beli. 

Hadiah Menang GA Kak Long Chan ..... Yeayh!


Nanti bila jogging, boleh lah aku letak telefon, beg duit dan beberapa barang kecil macam bedak, tisu, minyak angin dalam tu dan bawa sambil berjogging. Lebih praktikal daripada aku bawa beg tangan besar sambil berjogging. Janggal rasanya pula heret beg besar kan.... Ini aku tengah cari masa untuk jogging sebab nak jaga kesihatan aku ni. Dah umur meningkat ni, kesihatan jantung kena jaga dengan banyak bersenam... kata doktor.


Lain kali kalau macam ni mesti kena rajin join GA. Bersemangat  pula rasa sejak dapat hadiah. Baru boleh dapat hadiah lagi, lagi dan lagi. Rasa keseronokan dapat hadiah ni semacam je... Menusuk jiwa, hahaha! Harap-harap ada peluang aku akan dapat hadiah GA lagi. Jom, join GA mana yang ada... dan semoga rajin-rajin lah  para blogger buat GA.. hihi!

Nak baca lagi entri merapu di blog ni... klik SINI yer...

p/s: Kengkadang tu dek kesibukan melampau, tak sempat join GA. Tapi bagusnya bila kering idea nak update blog boleh join GA.... ya tak?

2 comments:

Cantik jugak beg tue . Nampak simple

anak denesor said...

alololo omei pink tuh...nak bole hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...