SUPPORT ME!! POKUCU Contest

4:37:00 PM Noor Akma 4 Comments

Assalamualaikum...


Klik Banner Untuk Join...

Jom join Giveaway ni... Seandainya berminat, ualls boleh sertai contest ini dengan memenuhi segala syarat-syarat yang telah di tetapkan di bawah ini... jangan risau, syaratnya mudah jer..


SYARAT-SYARAT

  • 1 - Follow blog POKUCU.COM , SISHAWA.COM dan SISHAWADESIGN
  • 2 - Like fanpages rasmi POKUCUDOTCOM dan SISHAWADOTCOM 
  • 3 - Follow IG @Kaymieyarahman
  • 4 - Buat sebuah entry yang bertajuk SUPPORT ME!! POKUCU Contest 
  • 5 - Letakkan banner di atas ke dalam entry terbabit dan berikan pendapat, ulasan atau apa saja kata-kata yang bernas terhadap blog POKUCU.COM dengan seikhlas hati mengikut kreativiti masing-masing.
  • 6 - Publish entry terbabit dan tinggalkan link entry berserta dengan email di ruangan komen post ini.


CARA PEMILIHAN PEMENANG

Para pemenang akan di pilih sepenuhnya oleh PokUcu sendiri dengan mengambil kira semua syarat-syarat yang telah di tetapkan tadi. Make sure ualls betul-betul follow semua syarat yang di tetapkan tu  yer sebabnya memang kami berdua akan check satu persatu... Sekiranya blog ualls sudahpun mempunyai domain, ualls masih boleh ikut serta untuk cuba memenangi hadiah untuk tempat ke dua, ke tiga dan saguhati.


TARIKH PENYERTAAN

Contest ini akan berlangsung dari 15 Sept 2017 sehingga 15 Oktober 2017.


TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG

Para pemenang akan di umumkan pada 20 OKTOBER 2017 - 25 OKTOBER 2017, InshaaAllah.


Jom sama-sama kita support POKUCU dan semoga dengan adanya contest ini akan dapat mengeratkan lagi tali silaturrahim di kalangan kita semua sesama blogger.


GOOD LUCK!! =D

*********************************************************************************

Ulasan untuk blog POKOCUDOTCOM

Blog yang biasa-biasa je. Boleh lebih improve dan rajin-rajinlah update blog. Bukan mudah nak membangunkan sebuah blog. Ibarat membina sebuah rumah dan memasukkan segala peralatannya. Temasuk segala rencah-rencah kehidupan yang ada seiring dengan putaran waktu. Begitu jugalah dengan blog ni. 

Banyak masa akan di perlukan dan di korbankan untuk memperbaikan, mempertingkatkan dan teruslah menimba ilmu seterusnya untuk menjadikan blog lebih pro aktif dan produktif. Teruskan berblog dan berusaha lagi dan lagi. Semoga berjaya menjadi blogger famous dan di kenali ramai... eh...ehehee! ...Amin! 

***********

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...