2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC

10:31:00 PM Noor Akma 1 Comments

Assalamualaikum...


Klik banner untuk join...

CARA-CARANYA :


1 :  LIKE FANPAGE :

2 : FOLLOW INSTAGRAM :

3 : SUBSCRIBE YOUTUBE CHANNEL :

4 : buat satu entri kat blog korang yang bertajuk "2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC"

5 : follow blog kakak ya !! ada kat sidebar nun.. hee~


dah siap semua ? haa.. share link korang kat ruangan komen eh.. nanti kakak cek satu satu.. hee~ kena jaga sponsor maa.. tanak la nanti ade yang ngelat tapi rezeki dia plak menang.. unfair pada yang betul betul ikhlas support giveaway kakak ni..

HADIAH

pihak penganjur 1st Dental Clinic berbesar hati nak bagi RM 50.00 untuk 6 orang pemenang !! maksudnya jumlah keseluruhan adalah RM 300.00 !! wah !! kalau 6 orang pemenang maksudnya besarlah peluang korang nak menang ni.. hee~
RM 50.00 X 6 orang pemenang !!!

kakak akan buat pilihan pemenang secara rambang la macam yang sebelum ni..

BACA SINI --> RAJIN BETUL KAKAK SIAP PRINT NAMA AWAK ADE KALER TAU !!

16hb OKTOBER 2017 - 30hb OKTOBER 2017

kakak dan pihak penganjur akan mengumumkan pemenang dan buat transaksi seminggu selepas tamat ( 1hb - 7hb November 2017 ) giveaway ni..

okeh !!

let's start !!

*********************************

p/s : Jom ler join ..... :) 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...