Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

12:00:00 AM Noor Akma 2 Comments

Assalamualaikum....


Klik banner untuk join...

syaratnya mudah saja :-
1. Buat Entry bertajuk : Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
2. Letak Banner dan backlink ke blog ni
3. Wish Birthday: Beri pandangan tentang blog ni dan wish my birthday :)
4. Follow Blog : Intan saffynaHanis MasturinaLokman HakimHello AimanAisya IsmailPresentisGift
5. Like Pages : SINI
6. Follow Facebook : SINI
7. Follow Instagram : intansaffynasaffynabeautyhqhanismasturinaaimanabdullahgelaktawaaisyaismybyaisyaismailsmartteddyscjn.my
8. Follow Twitter : SINISINI
9 Follow Google+ : SINISINI
10.Tag 2 Rakan (wajib dan pastikan mereka tahu)
11. Send link entry di ruangan komen.


Giveaway ni akan berlangsung selama sebulan sahaja. pemenang akan diumumkan seminggu selepas tamat giveaway secara random. senarai peserta saya akan update kemuadian. moga dengan adanya giveaway ni kita sesama blogger dapat mengeratkan silaturahim.. inshaAllah.. Good LUCK uolls :)

Sponsor Giveaway pun boleh join jugak ye.. dialu-alukan..

p/s : Diminta semua yang join wajib follow dan like link sponsor ye.. sebab anda sedang diperhatikan.. haha 😁


2 comments:

Assalamualaikum.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe


senarai nama update.
https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

thanks again :)

Salam singgah. Awak dijemput join GA saya! Banyak hadiah nak bagi hihi :)

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...