Giveaway Paling Gedik

7:56:00 PM Noor Akma 2 Comments

Assalamualaikum....


Klik link untuk join.... ^-^

Bagi siapa yang nak join, langkah-langkah yang perlu anda lakukan adalah:

1. Buat satu entry bertajuk Giveaway Paling Gedik, letakkan banner di atas dan backlink ke entry ni. Nak tag sesiapa atau tidak, terpulang.


2. Follow blog ini>>> http://www.bajuwarnacoklat.com dan instagram ini>>> https://www.instagram.com/rraihnh/

3. Komen link entry yang korang buat tu kat entry ini sahaja. Di tempat lain gua tak terima.

Hadiah? Nah. Hadiah paling gedik aku nak kasi. 

Giveaway Paling Gedik

Baju tidur comel [random design] untuk seorang pemenang bertuah. Ni baju tido tau Jemah. Jangan pakai buat p kerja pulak. Aku tampo nanti. Baju ni free size okay.

Penyertaan terbatal secara automatik sekiranya jumlah peserta tidak melebihi 5 orang. HAHAHAAA. *kesian*

Kalau ramai join, In Shaa Allah aku tambah hadiah. So, meh lah memeriahkan giveaway ini yaa uolss.

Tataa!

*************



2 comments:

Mawar Assufi said...

OMG gediknyaa post. hahhaaa

good luck sis :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html?zx=ffc0c9058b405cb9

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...