GIVEAWAY REFRESH BLOG

11:42:00 PM Noor Akma 5 Comments

Assalamualaikum....


Giveaway kali ni unik sikit... nak tau lagu kegemaran para blogger pulak. Sebenarnya banyak lagu-lagu yang aku suka dengar. Ada lagu evergren yang tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas yang menjadi kegemaran aku. Tak terkira banyaknya. Tapi untuk giveaway ini kenalah mengikuti peredaran semasa. Takkan nak tunjuk lagu lama zaman rock kapak dulu.. hehe!

Lagu yang tengah ngetop sekarang ni yang aku suka dengar dan menjiwai lah juga adalah lagu dari penyanyi muda belia iaitu "SABAR' nyanyian Ismail Izzani. Sedap lagu tu. Terbuai dan terkesan aku apabila mendengar lagu ini. Tepek lirik lagu ni kat sini... dan jadi jiwang karat sekejap...hihi!



Jangan Menangis sayangku
Ini Hanyalah sementara
Berdoalah
Pada Yang esa
Terus Menahan sabar
Agar Bahagia di sana

Mungkin Kau tak pernah sedar
Bukalah Mata dan dengar
Dengarkan Lagu ku
Ku Cuba untuk lepaskan
Luahan Hati ini
Ku Disakiti
Namun Jua kau sedar
Kau Tersakiti

Jangan Menangis sayangku
Ini Hanyalah sementara
Berdoalah
Pada Yang esa
Terus Menahan sabar
Agar Bahagia di sana

Now I’m all alone in the dark
Why Should i lose you when i needed you the most
The Best is the best, the past is the worst
Just Let it go, just let it go, no

Okey... Sekiranya nak dengar lagu ni, boleh klik link di SINI. Itu je lah ....  Dah pun dengar lagu dan ikut syarat-syarat yang di berikan... Hadiah yang menanti agak lumayan tu. Rugi kalau tak join. Jomlah join ramai-ramai sambil mencari idea nak update  blog.

p/s : Mengantuk sudah... :)

5 comments:

saya datang dari ga yang sama!

All the best! :D

Nieyl said...

Good Luck...
Jemput join giveaway yg sedang berlangsung...
http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/be-my-lucky-followers-giveaway.html

tq support,,alahh..saje je suh letak lagu..nanti pendek jee entry..huhu

Good luck

gudluck.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...