Give Away Hadiah Misteri dari ASTraveler!

5:39:00 PM Noor Akma 4 Comments

Assalamualaikum...



Nak join.... klik banner yer..!!



Hi semua...

Last month punya GA dah setel. So aku nak buat lagi GA baru,
GA Hadiah Misteri dari ASTraveler.

Aku nak cari 10 pemenang kali ni, dah hadiah nya adalah misteri :p

Syarat dia mudah jer,

1. Follow blog ASTraveler
2. Follow blog Julfy Photo
3. Follow Fb Julia Tarmdi 
4. Macam biasa copy banner beserta backlink post ni dekat entry korang yang bertajuk, Give Away Hadiah Misteri dari ASTraveler!


5. Dah siap, jangan lupa copy link entry korang kat ruangan komen.

Period: 22 November 2017 hingga 31 Disember 2017

Join ramai-ramai yer!

p/s : Jom le join.. yer dear!

4 comments:

Cuya said...

ANDA DITAG!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

wah best nii. nanti nak join jugak la hehehe. btw, goodluck! :D

goodluck :)

anak denesor said...

follow and singgah dari segmen sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...