Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun.

10:57:00 PM Noor Akma 7 Comments

Assalamualaikum....


Klik Banner Untuk Join...

Cara nak sertainya mudah sahaja :-

Untuk penyertaan Blog

  • Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang.
  • Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂
  • Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni.

Untuk penyertaan Facebook 

  • Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com.
  • Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public.
  • Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track.
*yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow IG MiaKassim | follow Twitter MiaKassim | like FB Page MiaKassim

Senang kan 😉

Hadiah untuk mereka yang bertuah itu :-

Penyertaan Blog 
  • Cash RM100 × seorang 😲
  • Cash RM50 × 2 orang 😰
  • Prepaid Reload RM30 × seorang
  • Prepaid Reload RM10 × 2 orang
Penyertaan Facebook
  • Cash RM50 × seorang

Ok tak ... ok lah tu hadiahnya. Giveaway simple ja bah tapi boleh menang cash RM100 gitu. 

Tarikh tutup penyertaan pada 20 November 2017 11.59 malam. Pemenang bertuah akan diumumkan pada 25 November 2017. 


So cepatan kamu k. Sudi-sudikanlah join dan jangan lupa share dengan yang lain. 

^^^^^^^^^^^^^^^

Baru pertama kali tau kewujudan blog ni.... 
Bukan semua blogger yang saya kenal dan tau...
Lebih-lebih lagi saya ni blogger bagai chipsmore...
Hihi...!

*Salam kenal yer!


7 comments:

mamapp said...

Good luck kak

Gudluck akk.

Mia Kassim said...

Salam ..
Tq sudi join giveaway ni. Tunggu keputusannya 25hb ni :)

Datang dari GA yang sama..Good Luck..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

Jom Memasak! said...

Terjah sini datang dari Giveaway yang sama. :)

https://1001resepimama.blogspot.com/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

Cuya said...

JOM JOIN

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

Cuya said...

Hai,jom join GA ni

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...