Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

11:29:00 PM Noor Akma 6 Comments


Assalamualaikum...


Klik banner untuk join.....

Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway

1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏

2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

**copy je dari entri mek zumbi,,, hehe!

Hadiah yang aku pilih sekiranya menang adalah baju kining lengan Saloma. Kiranya baju sedan suit le dengan aku yang bigger saiz ni...

Baju Kuning.....  Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Harap2 boleh menang la. Tak pernah ada bajuwarna kuning lagi.. hehe!


6 comments:

moga brjaya kak akmaa :)

Mrs Pip said...

gudluck ....

all the best ^^

goodluck :D

Miss S said...

All the best! Singgah dari segmen yang sama...:D

http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/mek-zumbie-2k18-giveaway.html

Mek Zumbie said...

Singgah buat spot check ehehhee All the best.

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...