Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Segmen Blogger - Jom Google Plus

12:32:00 AM Noor Akma 4 Comments

Wahhh,.... ada segmen canggih yang di anjurkan blogger Hasrul Hassan. Kalau tak join rugi sesangat le... jadi aku rebut peluang ini untuk memperbaiki diri dan blog dengan tenik SEO yang tak pernah di ketahui lagi...



Blog aku ni menceritakan serba sedikit berkenaan kehidupan aku sekeluarga dalam catatan, cerita, dan juga celoteh. Juga serba sedikit tentang tips, informasi, dan pengetahuan yang aku pernah hadapi. Ada juga serba sedikit petua, resepi dan tumbuhan termasuklah tanaman yang aku pernah tanam.

Selain itu aku berkongsi ilmu tentang hobi aku yang tak pernah padam iaitu crochet. Ada juga cerita pasal kecantikan dan solekan. Selain tu cerita tentang pendapatan adsense juga tentang event yang aku pergi termasuk job review yang aku dapat.

Jomlah korang para blogger semua sertai segmen jom google plus ni. Mana tahu, selepas ni makin ramai orang mengenali blog kesayangan kita ni. Belajar, mencuba dan terus mencuba tanpa jemu. Dah ada yang nak tunjuk ajar ni.. rebutlah peluang yang ada... kan!

Itu ajelah.... heh!

4 comments:

Amanda Suria said...

Menarik ni kak...rasa nak join la...

Selamat bersegmen kak Noor..

singgah dari segmen yang sama. Goodluck sis :D

Mcm menarik ni. Nak join jugaklah nanti..

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...