Birthday Giveaway by Mrs Pip

10:20:00 PM Noor Akma 2 Comments

Assalamualaikum....



Klik banner untuk join...

Dari awal dah bercadang untuk join giveaway ni. Tapi dek kekangan waktu dan kelupaan, hari ini baru dapat join giveaway ini...  Support Kengkawan blogger gittew...!

Beberapa syarat mudah:-

1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas

2/ wajib follow blog mrs pip

3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip : www.instagram.com/mrspip18 

4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18

5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen blog MrsPip


GA ni akan tamat pada 8 April 2018, dan pemenang akan diumumkan, insyallah dalam masa seminggu selepas GA tamat. 

2 comments:

gudluck ya!

Mrs Pip said...

thanksss join GA mrs pip dan gudluck ya :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...