Giveaway Hi Nona !

11:20:00 PM Noor Akma 3 Comments

Assalamualaikum...


Klik banner untuk join...

SYARAT SYARAT

A, Wajib 

1. Follow Blog NONA , button follow ada di tepi jugak. 

2. Follow 3 media sosial ini ::-   IG @gelaktawa ,  IG  @Imanni Skinz   
dan Follow FB Nurul Huda

3.  Buat satu post pasal Giveaway ni, letakkan tajuk entri ''Giveaway Hi Nona ! ''

4. Tepekkan banner dan link kan ke entri giveaway ini.

5. Komen link entri di ruangan komen saya berserta nama IG awak..
 *Jangan risau, saya ada apps UNFOLLOW, boleh detect dengan mudah je..*


Pesanan lain (TAK WAJIB, SEIKHLASNYA ) :-

Kalau boleh, dalam post you all tuh, sedekahkanlah wish serta doa untuk Nona............. Nona sangat memerlukan dari semua orang............... Thank You !

**copy dari entri nona :)

" Buat Nona, Selamat Ulangtahun kelahiran, semoga terus sukses dalam apa jua bidang yang di ceburi, Senyum selalu dan ceria-cerilah senantiasa, Seterusnya berada dalam perlindungan Allah sentiaasa... amin, amin yarabball a'lamin..!!! "

3 comments:

Mrs Pip said...

gudluck...

Hans said...

semoga berjaya

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...