March Giveaway By Penselduabee

8:52:00 PM Noor Akma 4 Comments

Assalamualaikum....



Klik banner untuk join...

Syarat untuk menyertai GA ini sangatlah MUDAH iaitu:

1. Follow blog penselduabee blog tarot the fool & blog ehbelogaku

2. Add to Circle G+RadhiaRazali 

3. Like FB page penselduabee & Sang Aura

4. Follow Instagram Radhia87 

5. Follow twitter RadhiaHaafiza 

6. Komen mana-mana dua entri di blog penselduabee. Kalau lebih, lagi bagus. Top komentatorkan juga akan dapat hadiah. Bilangan komen dikira dari tempoh 5/3/18- 31/3/18. Komen di entri berkaitan dengan March Giveaway By Penselduabee  ini tidak dikira.

7. Buat entry bertajuk "March Giveaway By Penselduabee", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).

8. Publish entry tersebut

9. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post.

10. Share/ping entry "March Giveaway By Penselduabee"  dari blog saya ini di facebook.

Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja. Tak complicated kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa lama pun untuk follow semua syarat.hehe..

Giveaway ini akan berlangsung dari 5 March- 31 March 2018

*Copy paste jer...

4 comments:

cik iffah said...

Singgah dan follow dari segmen yang sama...follow me ... https://misseffah-ara.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

Terima kasih kerana sudi join MARCH GIVEAWAY BY PENSELDUABEE. Senara nama peserta sudah keluar. Boleh check di link http://penselduabee.blogspot.com/2018/03/senarai-nama-peserta-march-giveaway-by-penselduabee.html untuk memeriksa sama ada penyertaan giveaway sah atau tidak. Thanks again.

Singgah sini dari

: http://aerillhassan.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

salam perkenalan dari segmen yang sama :)

jemput ke blog shu :) http://shuhaidasaad.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...