Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

11:53:00 PM Noor Akma 9 Comments

Assalamualaikum....



Klik banner untuk join....

Syarat Penyertaan Giveaway: 


1. Follow Blog Siqahiqa (follower gadget ada di page footer)
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
3. Follow Instagram @haqisfila dan @siqahiqa_
4. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa(please backlink). 
5. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini. 

Senang kan?? Semua syarat penyertaan mesti dibuat ye. Aku tak akan check sebab aku percaya semua rakan blogger jujur orangnya. Mesti kita semua nak jadi orang yang jujur kan? Hii 😎

Kalau rajin, korang boleh juga kongsi apa yang korang suka/tidak suka dalam blog aku. Kalau rajin atau ada banyak lebihan masa. Ini bukan syarat tau. Saja suka-suka. Nak tahu juga pendapat korang mengenai blog picisan aku ni 🙈

Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan iaitu dari 13 April - 13 May 2018. Tiga pemenang akan dipilih berdasarkan konsep lucky draw yang akan aku cabut sendiri. Kali ni, aku tak nak menggunakan khidmat random number generator. 

Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu dari tarikh tamat.

9 comments:

Singgah sini.. Semoga berjaya..

Siqah Hussin said...

TQ Akma join giveaway Siqah. Good luck :)

Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Iza Fiza said...

Good Luck =)

https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Raydah said...

hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

cikmasland said...

Hai... CM singgah dari GA yang sama. gud luck ye :)
| Blog cikmasland |
Done follow juga #524

Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Fatina said...

Hi! Fatina singgah dari segmen yg sama. Good luck! :)

http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Del Asyraf said...

hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
https://www.cakapsinilah.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...