Guess My Weight Giveaway

1:59:00 PM Noor Akma 5 Comments

Assalamualaikum...


Salam sejahtera kepada semua bakal peserta 'Guess My Weight Giveaway'. Giveaway ini merupakan GA terakhir yang Abam Kie anjurkan. Jadi marilah menyertainya sebab hadiah-hadiah yang ditawarkan kepada bakal pemenang boleh tahan lumayannya. Siapa x join memang akan gigit jari la! Jangan kata Abam Kie tak belanja, ye?

OK, tanpa membuang masa, Abam Kie nak bagitau cara-cara nak join giveaway ni. Baca dengan teliti dan buat semua langkah dengan tertib dan jujur, ye?  ^_^


1. Follow blog: * Abam Kie * Henrietta Jose * Lea Azleeya * Tarmizi * Raydah *

2. Follow Instagram: * Ceritamak * Lea Azleeya * Noni Sukarno * Raydah *

3. Like FB Page: * Ceritamak * GlowGelenggang *

4. Follow Google Plus: * Abam Kie *

5. Langgan Youtube: * Wani Sukarno *

4. Buat entri bertajuk: “Guess My Weight Giveaway

5. Tampal banner kat atas pada entri kawan2 dan 'backlink' ke entri segmen ni.

6. Nyatakan berat badan Abam Kie berpandukan gambar di atas kepada satu tempat perpuluhan di dalam entri kawan2. Untuk memudahkan tekaan kawan2, Abam Kie bagi clue la sikit. Tekaan adalah di antara 83.0 hingga 85.0 kg. Penyertaan tanpa tekaan ini dikira batal.

JAWAPAN : 83.7 kg

7. Akhir sekali, macam biasa letak link entri kawan2 di ruangan komen di bawah.

8. Segmen tamat pada 22 OGOS 2018. Jadi kawan2 kena sertai sekarang juga, OK?


5 comments:

Rodiah Amir said...

good luck ya..saya join jugak

Abam Kie said...

Terima kasih byk2 sbb sudi menyertai GA yg abam kie anjurkan. I really appreciate your effort and support. Keep it up and Good Luck!

Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Good luck yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

Raydah said...

yeayy dah join jugak. all da best tau

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

JAMIL HASHIM said...

jalan2

https://belogsjm.blogspot.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...