Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka"

3:45:00 PM Noor Akma 3 Comments

Assalamualaikum...



Klik banner untuk join yer...

Syarat-syarat :
1. Follow blog , Like Facebook Page dan Add Google+ Zati -> Follow  ,  Google+ Facebook Page
2. Follow Penaja Giveaway :-
• Follow blog dan Google Plus Abam Kie -> Follow , Google+
• Follow blog dan Like Facebook Page Gee -> Follow Facebook Page
• Follow blog Siti -> Follow



Cara Penyertaan :
1. Copy banner diatas dan paste kan dalam entry korang , link kan ke sini.
2. Buat serangkap pantun 4 kerat tentang kemerdekaan mengikut kreativiti korang.
3. Tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni.

Mudahkan? Ajak kawan-kawan korang join GA ni biar meriah hehe. Giveaway ni akan tamat pada 17 September 2018 . Pemenang akan diumumkan pada 20 September 2018 dengan menggunakan random.

Buah pisang di bawah  belayar
Masak sebiji di dalam almari
Semangat merdeka berkobar-kobar
Semangat bercuti lebih-lebih lagi

hehe.... 

***********


3 comments:

Raydah said...

goodluckkkk

Nur Izzati said...

terima kasih sudi join...
jom yang mana belum join lagi...jemput join ye..

https://z3tty.blogspot.com/2018/09/giveaway-zati-yang-pertama-semangat.html

GOOD LUCK! :)

Nur Izzati said...

Assalamualaikum..

Pemenang untuk GA ni, Zati dah umumkan.. Terima kasih sudi join :)

https://z3tty.blogspot.com/2018/09/tahniah-pemenang-giveaway-zati-yang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...