Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi

3:54:00 PM Noor Akma 6 Comments

Assalamualaikum...


Klik banner untuk join...

How to win? Here are the terms and rules. Senang and simple gila, jangan risau!

WAJIB;
  1. FOLLOW this blog (click here)
  2. CREATE A POST with the title 'Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi'
  3. Letak BANNER giveaway ni dalam post korang
  4. BACKLINK kan banner tu, using link post ni (here's the link)
  5. TAG 3 OTHER BLOGGERS dalam post tu, make sure diorang tahu tau! Roger them!
  6. PUBLISH! And SUBMIT link entry korang dekat comment section bawah ni

EXTRA (tak wajib);
• FOLLOW any of my social media accounts (if korang ada): TwitterInstagramBloglovin'
• You can write ANYTHING you want in that post, takda specific isi kena buat.

Senang gila kan? Jom la, let me surprise you guys with these boxes! Boleh buat unboxing nanti, yay. Hadiah of course lah menarik! Curious tak? Haaa, tunggu apa lagi tu? Go and join now!

Apa beza 5 boxes tu? Well, the items semua lebih kurang je. Beza sikit maybe in terms of warna/design. Ada 2 or 3 items je yang lain, special sikit hehehe ikut nasib!
WINNERS WILL BE CHOOSEN RANDOMLY!
Semua orang ada peluang untuk menang tau! 5 winners pulak tu!

Duration:
25 November - 16 December (3 weeks)
*can be extended / cut if necessary
Winners Announcement:
20 December 2018 (Thursday)

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...