Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

8:43:00 PM Noor Akma 5 Comments

Assalamualaikum...


Klik banner untuk join...

Mudah je syarat dia ;)

- Follow blog Lullabyssz

- Buat satu entry/blog post bertajuk "Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz"

- Jangan lupa letak banner giveaway (gambar paling first dalam entry ni) dalam entry tersebut & sila  backlink kan banner tersebut ke link blog post ini sahaja.

- Dalam blog post tu ikut korang lah nak taip apa-apa, letak ucapan ke, quotes ke, nak share some story even takde kaitan dengan giveaway pun boleh, tak kisah. Kalau tak nak tulis apa-apa pun tak pe hihi.

- Lepas dah publish entry jangan lupa submit link blog post giveaway korang kat ruangan komen di bawah ni tau!

Senang jurr ni.

Ucapan...

Good luck ^-^ 
dan semoga terus sukses yer!!!


5 comments:

Best of luck kak akma :)

Jemput singgah : LEARN YOUR ACTUAL ELIGIBILITY TO APPLYING FOR A HOME LOAN

aienie NKA said...

semoga berjaya ^^

Semoga berjaya..

TD IS JOIN!

https://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html


Good Luck!

hai! good luck. dari segment yang sama. follow sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...