19 December 2018

2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

Assalamualaikum



Klik banner untuk join

Apa kelebihan 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN? Blog list untuk apa? Okay, mummy suka jalan-jalan blog rerakan. Sebab tu, kali ini mummy nak mencari BLOGLISTS sepanjang tahun 2019. Nak follow rerapat sahabat blogger blog mummy. Selain itu, ianya memudahkan mummy baca blog korang juga. Oh ya ! Pastikan korang jangan bagi BLOG korang TIDUR tau, susah pulak nanti mummy nak singgah komen hehehe.

Pemilihan BLOGLISTS 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN mummy akan pilih untuk beberapa orang SAHAJA, yang lelain tu.. kalau tak TERPILIH jangan risau, mummy akan letakkan blog korang di 1 entri KHAS. Special gituuu ! 

SYARAT 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

1. Follow blog ini : BICARA MUMMY

2. Buat entri blog yang bertajuk 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

3. Komen video mummy di www.youtube.com/azlindaazman . Kalau ada akaun YouTube, minta tolong subscribe sekali ! Boleh, kan? :)

4. Klik banner-banner iklan di blog ini (TAK PAKSA :) ).

5. Semua penyertaan (blog) akan di letakkan dalam 1 entri KHAS " BLOGGER AWESOME 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN "

6. 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN bermula dari sekarang sehingga 7 Januari 2019 !

7. Jangan lupa tinggal link di ruangan komen http://www.azlindaalin.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html



Oh ya, selain 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN . Setiap bulan mummy mencari TOP KOMENTAR (1 ORANG) untuk meneriama hadiah CASH dari mummy sebagai tanda SUPPORT. Jemput jadi TOP KOMENTAR bulanan juga ye !

1 comment:

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...