10 January 2019

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

Blog Sayidah Napisah inilah antara sumber inspirasi dan idola aku untuk terus kekal aktif dalam dunia blogging ini. Sebabnya aku telah melihat dari blog yag tiada apa-apa keistimewaan menjadi blog yang begitu gah dari segi penampilan, keupayaan dan kini berdiri teguh bersama blog-blog yang berdaya maju dan popular sekarang ini. Apa ke nama blog Sayidah Napisah ni dulu. Kalau tak silap 'memburu cinta' kot... hihi!


Klik banner untuk join....

Tuan punya blog ini iaitu Sayidah Napisah @ KC aku dapati sentiasa banyak idea dan entri yang bernas setiap kali. Tak perlu di pertikaikan hal ini membuatkan aku sentiasa berminat membaca blognya. Tak dapatlah nak bagi suggesstion tentang topik apa yang nak di tulis. Aku sendiri pun terkial-kial mencari topik... hahaha!



Seorang yang pakar matematik, tulislah pasal matematik. Kalau boleh tulis macam mana nak menarik minat budak-budak sekarang sukakan matematik. Dorang ni asyik cerita matapelajaran matematik tu susah sangat. Boleh gitu...???

Apapun semoga terus bertambah sukses dalam dunia blogging dan kerjaya sebagai tutor matematik. Dan seterusnya hingga mendapat berjuta-juta lemon pageviews. Sudah tentunya mendapat income berkepuk-kepuk lemon lah pula... hehe!

p/s:  Cakap merepek je aku ni.. huh!

3 comments:

  1. goodluck #jmbelog

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...