06 February 2019

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

Assalamualaikum...


klik link untuk join...

nak join pun senang saja .. mrs pip tak kenakan syarat2 yang susah ...

1/ kena share banner atas kat blog masing masing, dan seperti biasa perlu backlink kan kat entry ni

2/ follow lah blog mrs pip 

3/ kalau boleh, followlah juga akaun IG, Twitter dan FB Page mrs pip ... ala, kat sidebar tu ada button social media account mrs pip, korang klik dan follow ya (thanks)

4/ buat tajuk #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip kat entry blog korang

5/ Giveaway ni berlangsung sepanjang bulan Febuari 2019 , dan hari terakhir ialah pada 28/02/2019 jam 8 malam

6/ Hadiah akan diumumkan kemudian (tunggu hadiah dah siap, nanti mrs pip info kat korang apa hadiah untuk giveaway ni)

7/ Dah buat entry kat blog korang, jangan lupa letak LINK entry korang kat ruang komen di bawah T_T
.
. bla bla bla
.
tu saja syarat syarat nya ... ok ke tak ni? ciaciacia ... 

*ringkaskan... hahaha!

Tarikh lahir @ birthday 18 februari  "HAPPY BIRTHDAY" ^-^ :) :) :)

....... haVe A nICe dAY  #@*^& :)))

7 comments:

  1. Goodluck! Wanie pun join giveaway ni 😊

    https://goodcry.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  2. jalan2
    #jmbelog
    https://belogsjm.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  3. Good luck!
    Singgah join GA yang sama

    ReplyDelete
  4. Good luck datang dari GA yang sama

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...