14 March 2019

Giveaway Road to 8 Million Pageview

Assalamualaikum!


Klik banner untuk join...

Cara menyertai “Giveaway :: Road to 8 million pageview”

1) Wajib follow blog ini www.ceriteraibu.com
2) Wajib follow IG : afdilah17 dan gajet_ibu_moden
3) Wajib like/follow facebook : norafdilahlias , ceriteraibudotcom & GajetIbuModen 
4) Buat 1 entry bertajuk “Giveaway Road to 8 Million Pageview” dan backlink kan banner ke entry ini.
5) Tinggalkan komen dan link entry korang di ruangan komen di bawah..

Hadiah Giveaway

Nak tahu apa hadiahnya?? Buat masa ini, Dilah ada 2 hadiah yang menanti peserta disamping bloglist Dilah nanti. Tapiiii.. jika lebih ramai yang menyertai giveaway ini (lebih 50orang), InsyaAllah Dilah akan menambah bilangan hadiah nanti.
1) 10 blog akan dipilih untuk diletakkan dalam bloglist blog Dilah.
Bloglist ni tak pasti sampai bila, kalau Dilah terlebih rajin mungkin 3 bulan sekali akan tukar. Atau mungkin juga setahun sekali.. So jangan lepaskan peluang untuk dipilih masuk dalam bloglist Dilah nanti ye..
2) 2 hadiah misteri kepada 2 orang peserta.

3 comments:

  1. Semoga ada rezeki memenangi hadiah misteri..
    LZ pun rasa nak join..

    ReplyDelete
  2. Best of luck, salam kenal daripada saya yang datang dari GA yang sama..

    https://www.shikinrazali.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...