16 June 2019

Segmen 9 Juta Special Bloglist

Assalamualaikum....


Nak join klik link... 

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow bloginstagramfacebook dan twitter Sayidah Napisah (kalau takde salah satu, its okay)

2. Buat satu entri bertajuk 'Segmen 9 Juta Special Bloglistdi blog anda. Letak banner dan pastikan backlink kan ke entri ini yeww!

3. Jawab satu soalan "nyatakan TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar"

First impression means.. bila orang jumpa kita for the FIRST TIME (sebelum kenal kita dengan lebih rapat), apa yang orang tu nampak kat kita? Apa orang tu fikir tentang kita?

4. Selepas dah buat entri dan jawab soalan di atas, beri link entri tersebut di ruangan komen entri segmen ini ye :)

Tarikh penyertaan:
14 Jun 2019 - 4 Julai 2019

******************

TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar....

1. Ingat jenis tak banyak cakap. Sekali kenal, cakap laju tak berhenti..... 

2. Buka mulut je orang dah tahu asal mana sebab jenis cakap Perak pekat.... 

3. Awet muda (perasan sikit). Orang sangka tengok  rupa awal 40an atau hujung 30an, rupanya dah 5 series... hehe!

Nak tiga je kan... bagi tiga je lah, kalau bebanyak nanti nak termuntah plak orang membacanya... hahaha!


4 comments:

  1. Mama Yan pun dah join segmen yang sama...

    ReplyDelete
  2. All the best. Saya blogwalking dari segmen yang sama. https://inspiringsharing.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    https://fiqadira.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. ekin singgah sini dari segmen yang sama :)

    https://asyiqinroslee.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

    jemputlah datang ke blog ekin 😘

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...