Dah Shopping Baju Dah....Misi menyelesaikan duit!

5:08:00 PM Noor Akma 0 Comments

Kelmarin bermulalah projek aku dengn duit yg aku dapat tu.... and then duit pun dah kering kini, kena dok diam2....godek2lah lappy ni cari idea dan cari duit lagi....kalau masa mengizinkan..!

Aku beli beberapa pasang baju, jeans, tshirt, track suit dan beberapa barang lagi termasuk pengukus... itu untuk akulah (mudahlah nanti nk buat kek kukus).

Dah xtau nk ckp apa2 lagi.... biar gambar bercerita plak!


Aku beli baju2 dan seluar ni kt kedai yang boleh beli setiap ari tu... tp kalau ada duitlah... xde duit sori naik lori...!!!



Sepasang t-shirt dan seluar jeans yang cute untuk kak cik dan adiknye...




Ini pula dua pasang baju muslimah... cantik dengan gambar ana muslim memeluk seekor kucing... Puas jugaklah membelek yang sesuai. Dua beradik ni  dah ala-ala kembar, semuanye nk serupa. So utk xnak mengecewakan salah sorang mummy terpaksalah cari yg sama tp x serupa warna dan saiz... hehe!

p/s : Akan datang aku berazam akan kerja lebih kuat lagi kt blog2 nih.... boleh gi shopping lagi!!!



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...