Jenjalan Malam Minggu di Plaza Alam Sentral...Budget shopping... alahail!

12:56:00 AM Noor Akma 0 Comments

Mlm kelmarin gi shopping kt Plaza Alam Sentral.... xlah beli banyak benda, cuma nk beli baju untuk majlis graduasi anak kt sekolah nanti.. itupun dah lama janji ngan dia nk gi beli baju. 




Xnak peningkan kepala dan malas nk memilih dari satu kedai yg lain.... aku terus masuk Butik First Lady. Pilih punya pilih dptlah satu baju ni yg sesuai dan berpatutan... okeylah... harga yg termampu tu ajelah!



Lepas tu singgah hot market.... beli beg plak... untuk akulah, mengantikan beg gi kerja aku ni yg dah nampak uzur sesangat sampai berjahit sana sini... warna kegemaran... purple and pink! Jgn tanya harga ye!.... beg murah je!


Dah lapar... gi KFC plak. X makan kt situ... tapau je bawak balik umah...  beli pun cuma fun fries, cheezy wedges dan mashed potato..! Aiskrim beli kt mc Donald utk anak2 -opps lupa lak ambil gambar! 

Makanan tu x sempat bawak balik...... abis makan kt tempat duduk tepi P.A.S tu masa tunggu hubby dtg ambik....!! Minum air mineral je... sebotol share ramai2... haha..!  Budget shopping lah katakan!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...