Buatkan Blog Anak2 Buah ...!

2:04:00 PM Noor Akma 4 Comments


Inilah rupa 2 buah blog yang baru2 ni aku siapkan......

Yang di request oleh anak2 buah...

Xlah secanggih mana.....

Simple dan letak mana yng perlu je...

Sebab blog pompuan, kenalah nampak feminin.....

Ada munge2 gittewwww!

Ok takk...!!!

p/s : Ingat nk ambik upah buat blog lepas ni... korang rasa boleh x, ada ke org nk nempah...hihi!


4 comments:

Emma Diana said...

ajar kite nak join nufnang tu

Noor Akma said...

Boleh jer...Emma Diana.
whatssap saya... 0172387594

Amie said...

In shaa Allah... jika ada usaha sungguh2 pasti ada yang nak tempah ... salam kenal, follower 48

salam.. follow dan singgah disini dari g.a mimi adam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...