Cari Duit Tambahan Bersama Advertorial.my

9:19:00 PM Noor Akma 3 Comments


Hoho... bermulalah pengembaraan aku mengodek2 blog aku yang huru-hara ni untuk  menambah duit belanja yang hubby bagi selama ni...Manalah tahu kot2 dapat beribu2 lemon selepas ni.... Bolehlah aku bantu hubby mencukupkan belanja dapur..... dan boleh pergi shopping...haha!

Terbayang-bayang jer... bila aku dah mula sibuk dengan blog nih.... review...  review... review...  hehe! Dalam mimpi pun cerita pasal review je... tu la pase...hambik ko! Sekarang ni aku dah  join advertorial. MY. Ini adalah bukti untuk aku pergi ke frasa yang berikutnya...Kalau ada sesiapa yang nak ikut jejak aku silakanlah...

 

Nak join advertorial.MY ni senang je...  Korang klik lah sini....Isi maklumat yang di mintak. Lepas tu, korang klik link pengesahan yang dorang emailkan dan korang boleh login menggunakan password dalam email yang sama. Adalah ckit bayaran pendaftaran tapi takpela .... sekali seumur hidup!.Nilainya sangat rendah untuk faedah yang korang akan dapat selama menggunakan khidmat advertorial.MY ni.... 

Dah buat bayaran.... jangan lupa submit blog dan tulis  apa2 jelah tentang kelebihan blog korang... Macam blog aku nih, blog santai....tulis pun santai2 dan huhahuha sambil makan kuaci takpun sambil layan keropok lekor... hihi! So.. apa tunggu lagi...  sertai advertorial.MY... jangan ketinggalan keretapi plak.... orang lain dah mengembara ke hujung dunia... awak masih terhegeh2 start motor kapcai cabuk...hehe! Katakan takmo...takmo...takmo... haha!

 

 p/s  : Dipendekkan cerita.... jom la kita join advertorial.MY.... untuk kehidupan yang lebih gemilang, cemerlang dan terbilang...betul..betul...betul ... hehe!

3 comments:

Cik Iman said...

Boleh cerita sikit pengalaman guna advertorial nie? Macam berapa banyak bayaran untuk jenis entry yang macam mana? Adakah jumlah duit yang dibayar tu ikut kualiti entri? :o

Anonymous said...

http://payripo.com/?share=93593
Cara mudah dapat duit

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...