BEZA SLIP BANK ORI N FAKE.... Tak leh tipu la!

2:03:00 PM Noor Akma 1 Comments


1. Tengok pada letterhead tu carbonized kan.. ade color hitam.. itu bukti computerised generated..
yg fake tu xde..nampak mcm print kertas A4 jer
2. Time 06:34PM - x perlu ade angka 0 di situ.. standard international GMT

3. Location - kalau kite pilih menu dalam bahasa English skalipun, location x perlu translate sebab tempat adalah kata nama khas.. Bukit Bintang x boleh tukar jd Star Hill.. let say Jalan Beserah x boleh tukar jd Beserah Street.

p/s : Itu la sebabnya perlu letak  aplikasi maybank2u dan cimbclicks di handphone.....  di hujung jari jer... Selagi tak masuk duit, jangan harap nak pos barang... X leh tipu la hihi!


1 comments:

Setuju sangat bab nie..
Online baking dah ada skrg..
So si penipu pun x boleh cari makan..
Cuma banyak yg amik mudah mende cenggini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...