DIY Goodies Bag Yang Simple, Sesuai Untuk Majlis.... Jimat!!!

11:31:00 AM Noor Akma 2 Comments


Sekarang ni banyak benda dah mahal... so, banyak benda kena berjimat. Pandai2lah kita berjimat  dan buat yang termampu..... Sesiapa nak buat kenduri  tu... kalau  nak bagi goodies bag tu apa kata buat sendiri begnya.

Cantik, murah, jimat dan bolehlah berkreatif.... hihi!

Bahan-bahan:
Beg kertas
Reben
Gam
Gunting


Langkah-langkah:

1.Gunting bahagian atas beg kertas menjadi corak guntingan yang lebih menarik.

2. Gamkan reben di tengah-tengah beg kertas.

3. Kemudian, gamkan reben bersaiz kecil dan bentukkan seakan beropol.

4.  Serikan di tengah-tengahnya dengan reben.


#kredit SINI

2 comments:

kretaif

simple n comel je :) yg penting jimat di situ .hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...