Mencukur Kening?..... Tak Payah lah....

6:17:00 PM Noor Akma 1 Comments


Dari dulu lagi dah tau dah.... Opah aku cakap orang yang mencukur keningnya membuang rezeki. Dah elok2 kening tu cantik terletak.... dicukur habis plak... Lepas tu di lukis balik dengan pensil hitam....  

Tak la cantik mana pun  Bila dah seharian bekerja pewarna kat kening tu dah pudar. Aiya... dah rupa orang orang dari planet lain plak.... ALIEN.... ha..ha... ha! 

Adalah sorang tu yang ku kenali....En..suamiku gelar  orang bulan.. wakaka! Itu la pasal.... Apalah salahnya disikat kening tu cantik2. Dihitamkan lagi dan diukir dengan celak mata..... Cantik jer...comel jer... tak gitu...?


p/s : Eeii, tak pernah terniat pun nk cukur...haha!

1 comments:

Amir Khalis said...

kadang ada yang sampai kening tu nampak entahpape

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...