Rezeki Masing2.... Hurm!

8:42:00 AM Noor Akma 2 Comments


Mutiara kata pemberi semangat untuk terus berusaha nih...
Selamat maju jaya....
Semoga dapat ku gapai impian ini...
Insya'allah....

p/s : Ari ni tepek entry pendek jer sebab busy nak antar anak ke UITM Lendu, Melaka... 
Pengajian semester baru bermula esok... Course mass comm..semester 4!

2 comments:

kak gojes said...

betul tu kak..rezeki masing2 x sama kan...apapun bersyukur dgn apa yg kita ada...

Fifi Fizah said...

btl tu..rzeki masing masing Allah dah tetapkan.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...