Tanam Tembikai Dalam Pasu, Canggih..... Huhu!

10:04:00 AM Noor Akma 2 Comments


Macam tak percaya je tengok bila jumpa pic ni dalam FB. Wah.... canggih sekali. Apa kata kita tukar dari tanam pokok bunga.... tanam tembikai plak. 

Kreatif sungguh orang ni. Rasanya boleh di praktikkan nih.... Lepas tu boleh le makan tembikai, petik kat laman jer ...ha3

p/s : pic ni khabarnya dari Thailand....

2 comments:

Qaseh Abadi said...

org thailand memang advance bab pertanian ni

me said...

memang terlajak canggih ni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...