Cookies Raya 2018 Khaisyadelite Yang Lain Dari Biasa Dan Semestinya Sedap

12:45:00 PM Noor Akma 4 Comments

Cookies Raya 2018 Khaisyadelite | Tiap kali raya mesti ada kueh raya. Kueh raya zaman dulu macam bauhulu, kuih bangkit, putu kacang, batang buruk dan lain-lain lagi memang evergreen tiap kali raya. Kueh yamg moden adalah tart nenas, kueh dahlia, kueh semperit dan beberapa lagi. Kini kueh raya mengalami transformasi lebih moden dan canggih dengan adanya Cookies Raya 2018 Khaisyadelite.



Tenganga aku melihat brownies cookies yang berkedut-kedut di permukaannya macam kek brownies kedut tu. Cantik sangat bentuknya dan aku dah rasa. Sedap yang amat dan penuh dengan rasa coklat. Makan sekeping brownies cookies ni bagaikan makan sekeping coklat cadbury. Bayangkan betapa lazatnya cookies ni.


Selain brownies cookies, ada beberapa lagi cookies keluaran Khaisyadelite yang tak kurang menariknya dari segi rupa dan yang pasti rasanya mesti mengancam habis. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk merasa dan menghidangkan cookies ini untuk tetamu di hari raya nanti. Mesti jadi  ingatan para tamu kerana adanya cookies Khaisyadelite.

Cookies Raya 2018 Khaisyadelite Yang Lain Dari Biasa  Dan Semestinya Sedap


Di bawah ini di sertakan gambar Cookies Raya 2018 Khayshadelite dan harganya  sekali :


Almond Choc Tart : 
- Pek 50pcs Rm30
- Pek 25pcs Rm16



ChocChip Cookies : 
- Pek 320gm Rm30
- Pek 160gm Rm16



Brownies Cookies : 
- Pek 60-65pcs Rm20
- Pek 30 pcs Rm10



Conflakes Cookies : 
- 50pcs rm28

Khaisyadelite Cookies nampak sedap dan berbeza dari cookies raya yang biasa.. kan! Delivery @ selfpickup sekitar Putrajaya/ Cyberjaya. Sekiranya berada jauh dari Putrajaya/ Cyberjaya boleh runding dengan pihak  Khaisyadelite Cookies untuk cara pembelian dan penghantaran.

Berminat, whatsapp nombor di bawah ini :

0196228446

Atau

01139336816

*Blog bergaya santai dan berinformasi di SINI

p/s : Ingat kueh raya, ingat cookies raya Khayshadelite tau... Sedappp!!!


4 comments:

anzrarizal said...

sekarang macam-macam jenis kuih yang ada..i tetap pilih kerepek jugak lah hehehe

Miza Talib said...

nak raya kena tempah lagi sedap makan sediri dah habis

alahai tergoda yang cornflakes tu.. tahun ni tak jumpa lagi kuih tu dimana2.. brownie cookies pun menggoda sangat. takut xdan raya dah habis kena nngap..

Memang menarik perhatian brownies cookies tu lah!
Yummy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...