Puff Timun Untuk Mata Yang Letih Tak Cukup Tidur

8:43:00 PM Noor Akma 0 Comments

Credits to Michelle Phan n KWC for this top tip!
Bila aku tengok je gambar ni...

Aku terus kata...

Bagusnya idea nih...

Selalunya yang aku buat... 

ambil 2 hiris timun letak je kat mata aku yg letih..

Tp yg ni buat cara kisar plak...

Rendam 2 keping kapas muka...

Simpan sekejap kt freezer...

Lepas tu guna.....

Yang baki tu boleh simpan freeze...

Nanti boleh buat banyak kali....

N... boleh gak buat pupur kt muka...

Cuba... jgn x cuba... 

xlah sembab je mata  x cukup tidur...

Hehe....!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...