Beli Idaman Hati Dengan Duit Blogging....!

1:30:00 PM Noor Akma 5 Comments


Ari ni nak cerita pasal perkara2 yang gembira2 je kat sini.... Mana tak gembira, dengan berblog ni lah aku merasa pegang duit sendiri dan beli apa je yang aku suka dan berkenan di hati. Bukan tak ada duit lain.. duit berniaga tu lain.. Duit untuk sara keluarga, makan minum dan keperluan sekeluarga.

Duit blogging nilah yang aku rasa duit sendiri, macam kerja makan gaji tu!..  Baru2 ni dapatlah cek dari nuffnang... Yuhu!  Apalagi ku belilah idaman hati....... handphone  je sebenarnye... yang sesuai dengan bajet... dari cek yang aku dapat, jadilah!


p/s : Lepas ni akan menyusul plak... lagi dan lagi hasil dari beblog nih... insya'allah!

5 comments:

Qaseh Abadi said...

mcm best plak fon ni.. ritu baru ja beli zenfone 4 utk pakai kat office.. best juga, mesti zenfone 5 pun best

emma diana said...

Woahh best nya , walaupun sis tak bnyak follower mcm mana sis naikkan earning nufnang sis ?

Noor Akma said...

Terima kasih... Qaseh, bolehla... best la jugak.. hehe!

Emma.. sebenarnya ini bukan blog utama.. blog yg satu lg... unique visitor 1000 sehari... blog masakan sentiasa relevan.

mamawana said...

Tahniah. Tahniah.

ietams said...

tahniah!tahniah!tahniah!
zenfone asus memang best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...