1 April...... Selamat Hari GST.... ???

11:28:00 AM Noor Akma 1 Comments



Sempena 1 April tahun lepas rakyat Malaysia di kenakan cukai GST dah genap setahun..... Maka tarikh ini telah di isytiharkan sebagai Hari GST sampai bila-bila. 

Bangun pagi jer.... buka whassap heboh kengkawan mengucapkan Selamat Hari GST sesama sendiri..... 

Ada yang berpantun, bertazkirah..... berceloteh pun ramai. Salah satu pantun tu tepek kat sini.....

Ketupat Pulut Diatas Peti
Hendak Direbus Diwaktu Pagi
SMS Di hantar Penganti Kad GST
Tanda Ingatan Tak Luput Dihati
Selamat Menyambut Hari GST!

p/s : Mana boleh lupa GST ni.... Almaklum, telah meningkatkan bil2 yang ada.   


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...