Betul Ke Che Ta Pakai Seluar Koyak....

11:04:00 AM Noor Akma 0 Comments


Entahlarrrr.... Tapi nampak dalam gambar tu, real sungguh koyak rabak kat lutut seluar tu... Maybe tak koyak dan seluar tu dibuat macam ala2 koyak gitu. Yang warna kulit tu.... kain skin kaler agaknya..... atau pakai seluar skin kaler kat dalam kot.... musykil sikit...hehe!

Kalau ada seluar jeans yang nampak macam koyak rabak tapi tak koyak, teringin jugak nak beli... boleh pakai... Ala2 rockers jalanan gitu....  Kat mana lah dia beli... Kan!

"Awak rasa saya dah gila ke nak pakai seluar koyak tapi bertudung? Saya malas hendak jawab tentang perkara ini. Apa yang ingin saya tegaskan ialah saya tahu apa yang saya buat… itu yang penting." itulah kata Che Ta....

Retis la katakan.... Apa juga dibuat, lebih2 lagi kalau ada yang tak kena. Mestilah jadi perhatian ramai. Macam cerita Che Ta pakai boot dan seluar skin kaler... kecoh jugak tu....kan!

p/s : Ala... biasalah retis, nak jadi perhatian dan dapat perhatian.... hurm! ko hado....?


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...