Fareeda.... Oh Fareeda... Dah Lama Orang Pakai Tudung Design Tu.....

10:47:00 AM Noor Akma 2 Comments



Kantoi sudahhhhh.......Tau takpe......  Entah kenapa orang berebut tudung ni, aku masih tak faham. Lebih2 lagi keluaran terbaru ni. Tak ekslusif langsung. Corak2 tudung2 tu nampak biasa sangat. Dah ramai pakai corak macam tudung2 tu dan dah lama berlambak di pasar malam. Murah plak tu... Bukan la corak terbaru...

Mungkin tudung tu dah dibuat siap sedia pakai kot........ atau dipanggil instant shawl. Nak jadikan tudung tu instant tu.... semudah abc jer....   Jahit lurus ditempat tertentu.... dah siap.  Entah apa2 je la kan. Buat rugi duit jer beli mahal2. Dekat Fareeda dapat satu.. kat pasar malam boleh dapat lebih 10 helai tau....

Dan paling hot sampai jadi viral kisah berebut beli tudung fareeda ni..... Nasibla aku tak pernah minat tudung Fareeda ni. Tak boleh pakai pun... Pendek tudung ni... Tersangkut kat leher je rasanya. Budak2 umor 10 tahun je sesuai pakai.... hihi!

p/s : Tudung berjenama jerr, tak berbaloi....  kecoh lebih!


2 comments:

macam2

syira yaya said...

tetiba je viral pasal fareeda ni. terkejut gak den. hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...