Klip Tag Roti Boleh Kepit Sudu Juga......

9:01:00 PM Noor Akma 1 Comments


Baru tau klip tag roti boleh kepit sudu. Tak terfikir selama ni ada kegunaan lain. Hampir setiap hari makan roti. Klip tu biasanya buang tong sampah bila roti dah habis. Selalunya letak sudu selepas digunakan untuk sapu jem atau kaya atas bekas jem @kaya tu je. 

Kali ini bila dah tau, boleh cuba cara inilah. Kreatif idea orang ni. Kutip cerita ni dari grup FB macam-macam hal. Aku bagi 5 bintang ... hehe!

p/s : Ada tengok sekali tu, klip tag ni boleh jadi klip tapak selipar jamban bila lubang tali kasut dah longgar...



1 comments:

Unni Anje said...

wahh tip menarik ni..boleh guna kat office

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...