Dapat Sepeket Chia Seeds Dari GA Slimtreats Bersama Diana Rashid

10:09:00 PM Noor Akma 3 Comments

Alhamdulillah..... Aku dapat sepeket chia seeds dari giveaway yang aku sertai hari tu.. iaitu GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017. Pernah tengok benda ni dar FB tapi kurang tahu apa ke bendanya tu sebelum ni. Dah dapat chia seeds ni, barulah aku google cari informasi tentangnya. Ooooh... gitu.... !
Dapat Sepeket Chia Seeds Dari GA Slimtreats Bersama Diana Rashid
Dapat Sepeket Chia Seeds Dari GA Slimtreats Bersama Diana Rashid 

Terima kasih Diana Rashid dan Slimmtreats.com kerana memberikan hadiah ini. Bolehlah aku manafaatkan makanan kesihatan ini dalam diet seharian kami sekeluarga. Dah rasa dah... macam rasa biji selasih tapi bukan biji selasih. Terasa meletup-letup dalam mulut bila mengunyahnya... hihi!

Dapat Sepeket Chia Seeds Dari GA Slimtreats Bersama Diana Rashid 


Dapat Sepeket Chia Seeds Dari GA Slimtreats Bersama Diana Rashid
Sepeket Chia Seeds ..... 

Di atas, gambar chia seeds dan petunjuk khasiat yang ada. Jom kita amalkan pemakanan sihat bersama slimmtreats. Sesiapa berminat membeli chia seeds ni bolehlah buat tempahan dengan slimmtreats di no. whatsap 012-6145179. 

p/s : Boleh kuruskan badan, jika amalkan secara konsisten tuhh.... :)


3 comments:

Ana Fatihah said...

Tahniahh! Tak pernah rasa lagi chia seed nii. Hukhuk

thniah ! nampak macam best

Tahniah.. Sedap dan bagus chia seed nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...