11 September 2019

Senarai Perserta Giveaway Merdeka 2019

Alhamdulillah Giveaway Merdeka 2019 telah tamat dengan jayanya. Seramai 35 blog telah menyertainya. Seperti di beritahu setiap dari blog yang menyertai giveaway ini di isytiharkan sebagai pemenang senarai bloglist merdeka sampai hujung tahun. Cuma kalau ada mana-mana blog yang tak aktif dalam masa tu akan di remove juga yer. Nak yang aktif saja tau... hehe!

Senarai Perserta
Senarai Perserta
5 orang pemenang untuk 5 helai bawal shimmering ini akan di umumkan selewat-lewatnya hujung bulan ini. Harap bersabar menunggu senarai pemenang yang akan di update kemudian nanti. Harap sponsor iaitu pemilik blog ohpocot.com akan uruskan dengan segera. Stay tuned!!



Senarai Perserta Giveaway Merdeka 2019

- 1 - https://www.mialiana.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 2 - https://belogsjm.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 3 - https://miziejusoh.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 4 - https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 5 - http://www.aimnub.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 6 - https://www.farhanajafri.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 7 - https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 8 - http://www.adianiez.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 9 - https://www.shuhaidasaad.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 10 - https://www.ciktie.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 11 - https://cikaddacomel79.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 12 - http://www.mariafirdz.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 13 - http://sheayang.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 14 - http://ladyinredplanner.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019_27.html
- 15 - https://sayasukala.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 16 - https://aerillhassan.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 17 - http://www.zianaeunos.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 18 - https://mama3farhanah.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 19 - https://www.vitaminkesihatansejagat.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 20 - https://yamanaimy.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 21 - https://akupakarblog.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 22 - https://theathra.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 23 - https://ciknurul23.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 24 - https://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 25 - https://yansaflina.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 26 - https://haifays.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 27 - https://www.maisarahsidi.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 28 - https://www.zukidin.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 29 - http://www.mamapipie.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html
- 30 - https://www.rodiahamir.com/2019/09/giveaway-merdeka-2019.html
- 31 - https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/09/giveaway-merdeka-2019.html
- 32 - https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/09/giveaway-merdeka-2019.html
- 33 - https://penselduabee.blogspot.com/2019/09/giveaway-merdeka-2019.html
- 34 - https://jombercontest.blogspot.com/2019/09/giveaway-merdeka-2019.html
- 35 - https://sheilaarshad.blogspot.com/2019/09/giveaway-merdeka-2019.html

Dah siap letak link para 35 para peserta ini. Bolehlah sesiapa yang nak blog walking dan sesama kita mengenali antara satu sama lain. Terima kasih semua kerana telah bersusah payah sudi join giveaway ini. Semoga penulisan blogger akan terus maju seiring dengan kemajuan teknologi dan sentiasa releven dengan kehendak dunia global... aaminn...., huhu!

Adious...  jumpa lagi untuk pengumuman pemenang nanti :)

p/s : Jom baca pelbagai informasi dan catatan di blog di SINI

10 comments:

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...