Gambar Lama Waktu Muda Remaja Zaman Sekolah Menengah...

11:57:00 PM Noor Akma 3 Comments


Hari ni dapat gambar lama waktu sekolah menengah dulu dari group whassap kawan2 lama... Suka sangat2.. Gambar antik ni... dah hampir 30 tahun kot. 

Nak simpan kat blog sebagai kenangan.. Sebenarnya aku ada sekeping gambar yang macam ni dulu tapi hilang dalam simpanan. Asyik pindah rumah je, tu yang hilang tu.

Yang dalam gambar ni ada yang dah jadi arwah.... alfatihah untuk dorang. Ada yang dah berjaya dalam kehidupan... pangkat beso. Ada yang jadi polis, DJ dan macam aku....biasa2 je.

Hmm... itulah kehidupan... 

p/s : Nak tahu yang mana satu aku kat gambar ni....hihi.. tekalah sendiri!

3 comments:

Fyda Noh said...

Zaman2 sekolah dulu belum ada kamera digital. Semua gambar kodak aje. Kalau jumpe gambar lama2 gini, lucu pun ada. kalau tak ready tu, memang x bleh wat apa la..

ziana eunos said...

seronok tengok gambar lama2 zmn sek hihi

ziana eunos said...

seronok tengok gambar lama2 zmn sek hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...